Thuisbatterijen en opslag van energie

Bij Solard leveren we naast zonnepanelen en laadpalen ook thuisbatterijen. Wanneer de salderingsregeling afgebouwd wordt, wordt het interessanter voor u om te investeren in een thuisbatterij. Wij hebben ervaring met het plaatsen van omvormersystemen van Solaredge(Storedge) in combinatie met LG batterijen en Solaredge batterijen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek of vraag een offerte aan.

Voordelen van Thuisbatterijen en Opslag

Het gebruik van thuisbatterijen en energieopslagsystemen biedt tal van voordelen:

  1. Onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet: met een thuisbatterij kunnen huiseigenaren hun eigen energie opslaan en gebruiken.
  2. Optimalisatie van energiegebruik: Eigen opgewekte energie kan worden opgeslagen en gebruikt tijdens periodes van hoge elektriciteitsvraag of wanneer de opbrengst van uw zonnepanelen niet hoog genoeg is.
  3. Kostenbesparing: door gebruik te maken van opgeslagen energie tijdens piekuren kunnen huiseigenaren hun energierekening verlagen.
  4. Flexibiliteit: thuisbatterijen zijn schaalbaar, zodat huiseigenaren de capaciteit van het systeem kunnen aanpassen aan hun behoeften.
zonnepanelen zakelijk

Toekomstige ontwikkelingen in energieopslag

De technologie achter thuisbatterijen en energieopslag blijft evolueren. Er wordt voortdurend gewerkt aan het verbeteren van de efficiëntie, duurzaamheid en kosteneffectiviteit van deze systemen. Een ontwikkeling is de opkomst van solid-state batterijen, die potentiële voordelen bieden zoals een hogere energiedichtheid, sneller opladen en een langere levensduur.

Wij hebben ervaring met het plaatsen van omvormersystemen van Solaredge(Storedge) in combinatie met LG batterijen en Solaredge batterijen en zullen de ontwikkelingen hierin blijven bijhouden, zodat u altijd geniet van de hoogwaardige kwaliteit van Solard.