Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen laten leggen? Bij Solard helpen we u graag om zonnepanelen op uw eigen woning te realiseren. Zo hebben we onze gratis dakcheck. We komen langs bij u op locatie om te kijken naar de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw woning. U zit nergens aan vast. Interesse? Neem contact op! Nog niet overtuigd? Lees op onze pagina verder over alles omtrent zonnepanelen van Solard.

Wat klanten vertellen

Else Ter KeursElse Ter Keurs
08:01 01 Nov 23
Zonnepanelen geplaatstAlles ging volgens afspraak en geheel naar wens. Zeer net en beleeft personeel aan het werk.Simone Jan-Ard en mannen bedankt.
Teun DozemanTeun Dozeman
18:53 06 Oct 23
Eerst goed advies en vervolgens door vakmannen geïnstalleerd.Top bedrijf met super vriendelijk personeel.
Frank WijnbergFrank Wijnberg
20:22 03 Aug 23
Vandaag zijn 22 zonnepanelen bij mij geplaatstHet personeel is keurig net als het door hen geleverde werkAlles is conform de vooraf gemaakte afspraken gegaan 👍
Arno Van Der StratenArno Van Der Straten
15:20 03 Aug 23
Fijne uitleg gehad over wat ons te wachten stond. Inmiddels zitten de panelen erop. Prima werk geleverd door hele aardige en vakkundige mensen. Dus kortom een prima bedrijf waar je van op aan kunt. Een aanrader.
Wouter BruinWouter Bruin
14:52 01 Jun 23
Het hele traject van AtotZ goed begeleid. Prima prijs-kwaliteits verhouding. Wat mij betreft een aanrader.
Roel de WinterRoel de Winter
15:33 06 Jun 18
14 zonnepanelen op mijn dak, helemaal blij. Jan-Ard communiceert goed, zijn offerte met documentatie is duidelijk en de klus werd snel en goed uitgevoerd. Ook de administratieve afhandeling, BTW-teruggave, aanmelding bij Enexis en de inrichting van de website en app waarop de prestaties van de installatie kan worden gevolgd zijn door hem zonder problemen geregeld. Complimenten voor Solard. Aanrader dus!
js_loader

Gratis adviesgesprek

  • Binnen 14 dagen na uw aanvraag plannen we een afspraak met een van onze deskundige adviseurs.
  • Dit gesprek is geheel vrijblijvend
    Het gesprek heeft als doel om u te helpen begrijpen hoe zonnepanelen werken, welk systeem het beste bij uw behoeften past en welke voordelen ze kunnen bieden. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en zullen onze experts u voorzien van duidelijk en helder advies, afgestemd op uw situatie.
  • U krijgt een offerte op locatie, zonder dat u ergens aan vast zit. Zo krijgt u de tijd om de beslissing te maken om zonnepanelen te laten installeren door ons.

A-merk zonnepanelen en gecertificeerde monteurs

Bij ons streven we altijd naar de hoogste kwaliteit. Daarom installeren we uitsluitend A-merk zonnepanelen die voldoen aan de strengste normen voor duurzaamheid en efficiëntie. Onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het installeren van zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en professioneel geïnstalleerd systeem dat jarenlang meegaat.

Betalen na oplevering

We begrijpen dat de aanschaf van zonnepanelen een investering kan zijn, en daarom bieden we u de mogelijkheid om pas te betalen na de oplevering van het systeem. Zo kunt u eerst de resultaten zien en ervaren voordat u een betaling hoeft te doen.

Eenvoudig en helder advies op locatie

Vraag een dakcheck op locatie aan door onderstaand formulier in te vullen. Dit adviesgesprek is geheel gratis en vrijblijvend.

Profiteer van 0% btw tarief

Een van de voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen is het 0% btw-tarief. Dit betekent dat u geen btw hoeft te betalen over de aanschaf en installatie van de zonnepanelen. Dit kan aanzienlijk bijdragen aan uw totale besparingen en maakt zonnepanelen nog aantrekkelijker als investering.

Onze klantbelofte

Onze klantenservice stopt niet na de installatie. We staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies, zelfs nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd. Onze deskundige medewerkers zijn altijd bereikbaar om u  te helpen het meeste uit uw zonnepanelen te halen. Bij ons staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om al onze klanten 100% tevreden te stellen. Vandaar dat klanten ons beoordelen ons met 5 sterren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe zonnepanelen jouw leven kunnen verbeteren en je financiën kunnen versterken. Wij staan voor u klaar om u  te helpen bij elke stap van het proces en om al uw vragen te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan