Garantie

Garantie op zonnepanelen

Bij de keuze voor zonnepanelen als een investering in duurzame energie, begrijpen we dat u op zoek bent naar betrouwbaarheid. Op deze pagina bespreken we alles omtrent de fabrieksgarantie op zonnepanelen, omvormersystemen en montagematerialen.

Fabrieksgarantie op zonnepaneleninstallaties

De fabrieksgarantie op zonnepanelen, omvormersystemen en montagematerialen is een cruciaal aspect bij de aankoop ervan. Onder fabrieksgarantie wordt verstaan: De garantie die wordt geboden door de fabrikant van de zonnepanelen, omvormersystemen en montagematerialen en dekt eventuele defecten of prestatieproblemen die direct verband houden met de kwaliteit van de materialen zelf. De duur van de fabrieksgarantie kan variëren, maar veel fabrikanten bieden garanties van 10 tot 25 jaar.

Garantie op de installatie van zonnepanelen

Naast de fabrieksgarantie biedt Solard 2 jaar garantie op de installatie. De installatie van zonnepanelen vereist vakmanschap en expertise om ervoor te zorgen dat ze optimaal presteren.

De voordelen van garantie op zonnepanelen

Bij Solard bent u beschermd tegen onverwachte kosten als gevolg van defecten of installatiefouten. Wij vertrouwen op ons vakmanschap en onze producten. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit, daarom zit u bij Solard goed.

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het nemen van de beste beslissing voor uw duurzame energietoekomst. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over garanties op zonnepanelen of om een offerte aan te vragen voor uw eigen zonne-energiesysteem. Uw tevredenheid is onze topprioriteit.