Over ons

Welkom bij Solard: Uw vertrouwde familiebedrijf in zonne-energie

Bij Solard hebben we een passie voor zonne-energie diep geworteld in onze familiegeschiedenis. Al sinds 2011 zijn we actief in de zonne-energiesector en hebben we duizenden klanten geholpen om de kracht van de zon te benutten. Onze toewijding aan kwaliteit en onze uitgebreide kennis en kunde maken ons de betrouwbare partner voor al uw zonne-energiebehoeften.

Een familiebedrijf

Bij Solard zijn we trots op ons familiebedrijf. We zijn begonnen als een klein team met een gedeelde visie: het bevorderen van duurzame energieopwekking. Sindsdien zijn we gegroeid, maar onze familiewaarden en toewijding aan onze klanten zijn altijd hetzelfde gebleven. Wij geloven in de kracht van samenwerking en persoonlijke aandacht voor elk project, groot of klein.

Kennis en kunde

Solard is een InstallQ-erkend installatiebedrijf. Ons team beschikt dan ook over uitgebreide kennis en kunde op het gebied van zonne-energie. We begrijpen de complexiteit van zonne-energiesystemen en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de industrie. Onze deskundige monteurs zijn gecertificeerd en hebben talloze succesvolle projecten voltooid. Of u nu op zoek bent naar zonnepanelen voor uw woning, bedrijf of agrarisch project, wij hebben de expertise om uw visie te verwezenlijken.

Bij Solard geloven we in het opbouwen van langetermijnrelaties met onze klanten, en we zijn er trots op dat we keer op keer terugkomen voor herhaalde projecten en onderhoud.

Kies voor zonne-energie met Solard

Bij Solard staan we klaar om u te helpen bij het realiseren van uw zonne-energie projecten. Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook een persoonlijke benadering. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe we samen een duurzamere toekomst kunnen opbouwen..

Bekijk enkele afgeronde projecten

ZONNEDAK TULLER

106 pv-modules | 30,2 kWp | SolarEdge

ZONNEDAK FLEUR DE CAFÉ

252 pv-modules| 100,8 kWp | Solaredge

ZONNEDAK FIETS

132 pv-modules | 52,8 kWp | Solaredge
Exportlimitatie d.m.v. dynamische vermogensregeling

ZONNEDAK SERVICE GLASHERSTEL

100 pv-modules | 26 kWp | Solaredge